Castle 1 Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 Değerli KO Filozof Oyuncuları; Yeni dünya "DRAGON" sunucumuzda sizlere Weapon kostümlerimiz sayesinde görsel şölen sunuyoruz. Oyunumuz içerisinde silahlarınıza kostüm basabilirsiniz. Aşağıda tabloda belirtilenRaptor & Exceptional Raptor karşılığında alabileceğiniz silahlar mevcuttur. Silahlara kostüm basabilmeniz için Power Up Storede "Costume Scroll" itemi satın almanız gerekmektedir. Not : Kostüm silahlar özellik vermez, sadece görüntü olarak vardır. Sword Raptor & Exceptional Raptor [<selfname>'s Buju] Raptor(+11) [Chaos Baal] Raptor(+11) [Wirinom of Great Confusion] Raptor(+11) [Dark Knight Spear] Raptor(+11) [Sword of solemn Castellan] Raptor(+11) [Ruler - Blue Dragon] Raptor(+11) [<selfname>'s Buju] Exceptional Raptor(+11) [Chaos Baal] Exceptional Raptor(+11) [Wirinom of Great Confusion] Exp Raptor(+11) [Dark Knight Spear] Exp Raptor(+11) [Sword of solemn Castellan] Exp Raptor(+11) [Ruler - Blue Dragon] Exp Raptor(+11) Not : Aşağıdaki görseller Hell Breaker 'e basılmış kostümlerdir. Forumda dosya kirliliği olmaması için Raptor & Exceptional Raptor için çekilmiş olan görselleri tekrardan ekliyoruz. Keyfli Oyunlar Dileriz. KO Filozof | ISTIRAP Link to post Share on other sites
Recommended Posts