Castle 1 Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 Değerli KO Filozof Oyuncuları; Yeni dünya "DRAGON" sunucumuzda sizlere Weapon kostümlerimiz sayesinde görsel şölen sunuyoruz. Oyunumuz içerisinde silahlarınıza kostüm basabilirsiniz. Aşağıda tabloda belirtilenCold-Hearted Dagger karşılığında alabileceğiniz silahlar mevcuttur. Silahlara kostüm basabilmeniz için Power Up Storede "Costume Scroll" itemi satın almanız gerekmektedir. Not : Kostüm silahlar özellik vermez, sadece görüntü olarak vardır. Dagger Dark Vane [Restricted Diet Raum] Dark Vane(+11) [<selfname>'s Moonlight] Dark Vane(+11) [Hrunting] Dark Vane(+11) [Dark Knight Dagger] Dark Vane(+11) [Dark Knight Jamadar] Dark Vane(+11) [<selfname>'s Kanzarr] Dark Vane(+11) [Ruler of the - Serpent] Dark Vane(+11) [Ruler of the - W. Tiger] Dark Vane(+11) Not : Aşağıdaki görseller Dark Vane 'a basılmış kostümlerdir. Forumda dosya kirliliği olmaması için shard için çekilmiş olan görselleri tekrardan ekliyoruz. Keyfli Oyunlar Dileriz. KO Filozof | ISTIRAP Link to post Share on other sites
Recommended Posts